Links Arbejdsmiljø

I tabellen herunder er der links til arbejdsmiljørelaterede emner, klik på logoet/ikonet til venstre for at åbne linket i et nyt vindue

Område /Organisation Beskrivelse
at_logo.gif
Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Arbejdstilsynets formål er at medvirke til at skabe et sikkert, sundt og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser ved at
  • føre tilsyn med virksomhederne
  • udarbejde regler om arbejdsmiljøforhold
  • udgive information om arbejdsmiljø
ibar_logo.gif
Branchefælleskabet for arbejdsmiljø i industrien er det forum, hvor industriens parter samarbejder om at fremme og udvikle gode arbejdsmiljøforhold i industriens virksomheder. Rådets hovedopgave er at formidle viden om arbejdsmiljø og holdningspåvirke ejere, ledere og medarbejdere i industriens virksomheder.
trae_er_miljo.gif Træ Er Miljø er træbranchens fælles informationsprojekt. Træ Er Miljøs formål er at formidle veldokumenteret viden om træ for at fremme brugen af dette miljøvenlige råstof og for at fremme træbranchens produktudvikling og afsætning.
0-arbejdsulykker.gif Arbejdstilsynet og Industriens Branchearbejdsmiljøråd har udgivet 30 metoder til forebyggelse af arbejdsulykker. Metoderne har alle været brugt med succes i danske og udenlandske virksomheder. Beskrivelserne er udarbejdet af professionelle rådgivere, der har brugt metoderne i praksis.
psysisk_arbejdsmiljo.gif Arbejdsmiljørådet har besluttet at sætte det psykiske arbejdsmiljø øverst på dagsordenen. Blandt andet står Rådet bag dette website, hvor du kan finde information om psykisk arbejdsmiljø.
Gå til: