Links maskiner

I tabellen herunder findes der en række links til producenter og forhandlere af maskiner og maskintilbehør

Virksomhed Beskrivelse
lindlarsen_logo.gif LINDLARSEN er leverandør af maskiner, service og informationsteknologi til den træ-, alu- og plastbearbejdende industri. LINDLARSEN leverer både enkelt- og totalløsninger samt rådgivning, baseret på dine ønsker og behov for maskiner, service og informationsteknologi.
junget_logo.gif JUNGET A/S er leverandør af totalløsninger til træ- og plastindustrien. Sortimentet består af såvel maskiner som slibning og skærende værktøj til produktion inden for døre & vinduer, plademøbler, massivtræ, tømrere, snedkere og plastbearbejdning.
Homag_logo.gif HOMAG DANMARK indgår i den tyske Homag-Gruppe, der er en af verdens førende leverandører af specialmaskiner til træindustrien. Foruden salg af maskiner, reservedele og tilbehør omfatter Homag-Danmarks aktiviteter installation, landsdækkende service, vedligeholdelse samt renovering på eget værksted
danengros.gif DAN EN GROS MASKINCENTER har opbygget et tæt samarbejde med Europas førende maskinproducenter og sælger snedkerimaskiner, kombimaskiner, pudsemaskiner, kehlemaskiner, CNC maskiner, point to point maskiner, overfræsere, dobbelttappere, tykkelseshøvle, afretterhøvle, gennemløbsboremaskiner, afkortere, rundsave, tappemaskiner, vinduesanlæg, specialmaskiner m.m. såvel nye som brugte, samt værktøj og tilbehør til samme
ese.gif E.S.E Maskiner har mange års maskin- og serviceerfaring indenfor træbranchen og kan idag tilbyde en tryg og sikker vejledning når De køber maskiner og værktøj til Deres virksomhed.
slejpner.jpg Slejpner A/S tilbyder - i samarbejde med markedets førende maskinproducenter - produkter af højeste kvalitet til plast- og træindustrien.
nicholaisen.gif Nicholaisen a/s er en servicevirksomhed, der tilbyder know-how og service inden for maskiner og tilbehør til træ-, plast- & aluminiumsindustrien.
ima.gif IMA er en tysk producent der især er specialliceret i CNC-bearbejdningscentre og kantlimning. Både som stationær bearbejdning og i gennemløb.
scm.gif SCM Group er en af de største producenter i verden af maskiner til træ- og møbelindustrien. De producerer alt lige fra små standardmaskiner til store CNC-styrende løsninger.
balestrini.gif Balestrini er en italiensk producent af specialmaskiner, fortrinsvis til stoleproduktion
altendorf.gif Altendorf er en tysk producent, der især er specialliseret i fremstillingen af formatrundsave
biesse.gif Biesse en stor italiensk koncern, der har et bredt produktprogram i maskiner til Træ- og Møbelindustrien
Weinig.gif Weinig er en tysk producent af maskiner til træbearbejdning hovedsageligt høvle- og tapanlæg, limning og værktøjsslibning. Herudover producerer Weinig også skærende værktøjer.
viet.gif Viet er en italiensk producent der er specialliceret i fremstillingen af bredbåndspudsere
holzher.gif Holzher er en tysk producent af pladesave, opskæringsanlæg, kantlimere og cnc-bearbejdningscentre
panhans.gif Panhans er en tysk producent af langhulsboremaskiner, bordfræsese, tapfræsemaskiner, afrettere, tykkelseshøvle, formatrundsave, båndsave og pladeopskæringsanlæg.
orma.gif Orma er en italiensk producent af både kold- og varmpressere, rammepressere, membranpressere og pressere til formbøjning.
masterwood.gif Masterwood er en italiensk producent af CNC-bearbejdningscenter, boremaskiner og mejselstemmere.
martin.gif Martin er en tysk producent af bordfræsere, afrettere, tykkelseshøvle, kehlemaskiner og formatrundsave
josting.gif Josting er en tysk producent af finerklippemaskiner.
delmac.gif Delmac er en italiensk koncern, der producerer stort set alt i maskiner til Træ- og Møbelindustrien
homag_de.gif Homag er en tysk koncern, der producerer stort set alt i maskiner til Træ- og Møbelindustrien
heesemann.gif Heesemann er en tysk producent at pudsemaskiner til pudsning af flader og kanter, på både massiv træ og finer
kuper.gif

Kuper er tysk producent af finersymaskiner, maskiner til finersammenlimning, finerklippere og finerafkortere

Gibotech Hvid

Gibotech forhandler CNC maskiner til bearbejdning af bl.a. træ og plast. Vi forhandler både stand-alone CNC maskiner og bearbejdningscentre med automatiseret maskinbetjening, hvilket øger effektiviteten og forbedrer konkurrenceevnen og arbejdsmiljøet. Gibotechs TÜV-certificerede specialister rådgiver om sikkerhed på maskiner og automationsløsninger, så sikkerheden er i top. Gibotech har en serviceafdeling med dedikerede CNC teknikere og en serviceaftale sikrer, dit anlæg kører optimalt

Gå til: